Bug 158083 - fig2dev doesn't handle UTF-8 input
Summary: fig2dev doesn't handle UTF-8 input
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 158082
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: transfig
Version: rawhide
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-05-18 14:54 UTC by Horst H. von Brand
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
1 user (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2005-12-21 18:49:31 UTC


Attachments (Terms of Use)
A doctored .fig file with utf-8 text. Text on the right in PDF should then read "Mecanismos de protección" (633 bytes, text/plain)
2005-05-18 14:54 UTC, Horst H. von Brand
no flags Details

Description Horst H. von Brand 2005-05-18 14:54:47 UTC
Description of problem:
Creating a .fig file with UTF-8 accented characters with xfig fails. Fixing the
texts up by hand and giving the result to fig2dev gives weird output.

Version-Release number of selected component (if applicable):
transfig-3.2.4-11

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create tst.fig file with UTF-8 text
2. fig2dev -L pdf tst.fig > tst.pdf
3.
  
Actual results:
Junk text in tst.pdf file


Expected results:
Correct text

Additional info:
Workaround if to use the C locale.

Comment 1 Horst H. von Brand 2005-05-18 14:54:47 UTC
Created attachment 114510 [details]
A doctored .fig file with utf-8 text. Text on the right in PDF should then read "Mecanismos de protección"

Comment 2 Ngo Than 2005-12-21 18:49:31 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 158082 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.