This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 158252 - Bookmark not found error in exported Word doc
Bookmark not found error in exported Word doc
Status: CLOSED ERRATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-19 17:33 EDT by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 1.9.117-2
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-18 05:26:09 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
OOo writer document which causes problems when exported, loaded and printed in Word (23.18 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2005-05-19 17:33 EDT, Paul F. Johnson
no flags Details
as exported with my suggested modification (76.00 KB, application/msword)
2005-07-15 14:06 EDT, Caolan McNamara
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 52048 None None None Never

  None (edit)
Description Paul F. Johnson 2005-05-19 17:33:59 EDT
Description of problem:
See attached file. When exported to Word, the file will look fine in Word, but
when printed prints out "Bookmark cannot be found" after any of the numbering

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.9.100-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Load the attached file into OOo
2. Export to Word and load
3. Print
  
Actual results:
Next to any bulleted numbers which are in the table of contents, the words
"Bookmark not found" followed by real text is outputted

Expected results:
The file should print in Word as it does in OOo

Additional info:
Generated PDF is fine. I've not texted this with OOo 1.9-104
Comment 1 Paul F. Johnson 2005-05-19 17:33:59 EDT
Created attachment 114595 [details]
OOo writer document which causes problems when exported, loaded and printed in Word
Comment 2 Caolan McNamara 2005-07-15 10:06:25 EDT
Need to find the network adapter for my windows box
Comment 3 Caolan McNamara 2005-07-15 13:44:26 EDT
It's when fields are updated in word, which is done automatically on printing.
Word doesn't like the "INHALT" fields to include the various in the TOC, maybe
the english "TC" should be used instead.
Comment 4 Caolan McNamara 2005-07-15 14:06:47 EDT
Created attachment 116814 [details]
as exported with my suggested modification

Does this attached exported to .doc file work as you expect in relation to
these "error bookmarks" ?
Comment 5 Caolan McNamara 2005-07-15 14:17:34 EDT
If so, 1.9.117-2 will have this fix,
http://qa.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=52048
Comment 6 Caolan McNamara 2005-07-18 05:26:09 EDT
Should be in todays 1.9.117-2 (testing) update for FC4

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.