Bug 158331 - Crash upon connecting to Exchange server (public folders?)
Crash upon connecting to Exchange server (public folders?)
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: evolution-connector (Show other bugs)
4.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Malcolm
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-20 12:41 EDT by Dave Malcolm
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-22 12:32:51 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dave Malcolm 2005-05-20 12:41:53 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050504 Fedora/1.0.3-4 Firefox/1.0.3

Description of problem:
Connecting to test exchange server, I'm fairly consistently getting a crash
evolution-2.0.2-8
evolution-connector-2.0.2-3





Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1. export E2K_DEBUG=4
2. /usr/libexec/evolution/2.0/evolution-exchange-storage &
3. evolution &
4. Connect to test server

Possibly related to Public Folders

Actual Results:  Crash (will attach backtrace)

Additional info:
Comment 5 Dave Malcolm 2005-06-17 20:02:09 EDT
From the backtrace, it looks like for some reason the GConf
/apps/evolution/mail/accounts key got changed, and contains unexpected data.

I haven't been able to reproduce this bug.
Comment 7 Dave Malcolm 2005-06-22 12:32:51 EDT
I'm going to close this as WORKSFORME for now since I can't reproduce it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.