Bug 159840 - Missing /etc/cluster directory at initial installation
Summary: Missing /etc/cluster directory at initial installation
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 158230
Alias: None
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Retired
Component: redhat-config-cluster (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jim Parsons
QA Contact: Cluster QE
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-06-08 15:59 UTC by Rob Kenna
Modified: 2009-04-16 20:09 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-13 19:12:38 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Rob Kenna 2005-06-08 15:59:11 UTC
Description of problem:                                                        
                                       
                
The "system-config-cluster" tool can't save its configuration data into
/etc/cluster/cluster.conf file due to the non-existence of /etc/cluster
directory during initial installations. This directory should be either
auto-created by rpm install and/or system-config-cluster should be able to
handle the empty directory scenario.

Comment 1 Jim Parsons 2005-06-08 16:10:31 UTC
I addressed this issue about 15 revisions ago :)
It is taken care of in the 1.0.12-1.0 build

Comment 2 Corey Marthaler 2005-06-13 19:12:38 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 158230 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.