This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 160361 - rhr2 discovery does not work for VIDEO on RHEL3
rhr2 discovery does not work for VIDEO on RHEL3
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Ready Certification Tests
Classification: Retired
Component: rhr2 (Show other bugs)
2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Rob Landry
Rob Landry
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-06-14 14:50 EDT by Chris Williams
Modified: 2007-04-18 13:27 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2005-871
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-12-20 10:36:47 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chris Williams 2005-06-14 14:50:23 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable): 1.1.3


How reproducible: every time


Steps to Reproduce:
1. Install rhr2-1.1.3
2. Run discovery
3. Inspect /etc/rhr and hardware.conf
  
Actual results:
No /etc/rhr/rhrXconfig is created,  hardware.conf is incomplete. i.e... no video
depth is entered, eg.VIDEO 24


Expected results:
A complete hardware.conf and the creation of a /etc/rhr/rhrXconfig file.


Additional info: The tests can be setup manualy and the VIDEO test passes.
Comment 1 Richard Li 2005-06-14 14:53:15 EDT
Is this RHEL 3 or 4?
Comment 2 Rob Landry 2005-06-14 14:57:44 EDT
verified, VIDEO was trying to run redhat-config-display, unfortunately on RHEL3
it's -xfree86.  Corrected in CVS.
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2005-12-20 10:36:48 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2005-871.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.