Bug 160527 - ldap_start_tls function does not exist
ldap_start_tls function does not exist
Status: CLOSED ERRATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: php (Show other bugs)
4
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Joe Orton
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-06-15 12:00 EDT by Shad O'Neil
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 5.0.4-10.3
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-05 11:23:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Shad O'Neil 2005-06-15 12:00:26 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322)

Description of problem:
Using the binary installed from the CD, I get an error when trying to use the ldap_start_tls function.

Version-Release number of selected component (if applicable):
php-ldap-5.0.4-10

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Call function ldap_start_tls
  

Actual Results:  Fatal error: Call to undefined function ldap_start_tls() in bug.php on line 2


Additional info:
Comment 1 Joe Orton 2005-06-16 10:11:24 EDT
Thanks for the report; it's a bug in the configure script.
Comment 2 Joe Orton 2005-06-23 13:37:08 EDT
Please try out these test packages:

http://people.redhat.com/jorton/FedoraC4-php/
Comment 3 Shad O'Neil 2005-06-23 18:38:50 EDT
tls functions work with test package(s).
Comment 4 Joe Orton 2005-07-05 11:23:48 EDT
Fixed in FEDORA-2005-518 update.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.