Bug 16067 - Xf86cfg fails to start
Summary: Xf86cfg fails to start
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-08-12 15:51 UTC by Brian Z
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-13 20:11:31 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
XF86 Startup Log (17.73 KB, text/plain)
2000-08-12 16:12 UTC, Brian Z
no flags Details

Description Brian Z 2000-08-12 15:51:57 UTC
When starting xf86cfg, the X server stats, and the mouse appears, but nothing else.  I have logged the output of xf86cfg
when it starts and will attatch to this bug.  Thanks!

Comment 1 Brian Z 2000-08-12 16:12:29 UTC
Created attachment 2434 [details]
XF86 Startup Log

Comment 2 Preston Brown 2000-08-15 16:55:22 UTC
we do not support xf86cfg, please use Xconfigurator instead.

Comment 3 Brian Z 2000-08-15 17:37:46 UTC
Why is it being distributed if it doesn't work and you don't intend it to?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.