Bug 161518 - cvs repository exploring perspective throws exception browsing cvs.gnome.org
Summary: cvs repository exploring perspective throws exception browsing cvs.gnome.org
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: eclipse   
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: x86_64
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Andrew Overholt
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-06-23 21:49 UTC by Colin Walters
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-05-05 20:42:05 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
eclipse log (6.18 KB, text/plain)
2005-06-23 21:50 UTC, Colin Walters
no flags Details
Eclipse log (4.28 KB, text/plain)
2005-11-12 14:10 UTC, Axon
no flags Details

Description Colin Walters 2005-06-23 21:49:22 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050524 Fedora/1.0.4-4 Firefox/1.0.4

Description of problem:
This is a fresh install of FC4 and Eclipse, no workspace or anything.  I used the CVS Repository Exploring perspective, and added a new repository: anoncvs.gnome.org/pserver/anonymous , then clicked on "HEAD".  Eclipse showed about a fifth perhaps of the list, then threw an exception, and failed to show the remainder.  I'll attach the output from ~/workspace/.metadata/.log


Version-Release number of selected component (if applicable):
eclipse-platform-3.1.0_fc-0.M6.22

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Start Eclipse
2. Add new repostory with host: anoncvs.gnome.org  method: pserver  username: anonymous
3. Click HEAD
  

Additional info:

Comment 1 Colin Walters 2005-06-23 21:50:17 UTC
Created attachment 115905 [details]
eclipse log

Comment 2 Andrew Overholt 2005-06-24 20:15:45 UTC
I've never seen this type of behaviour.  Before I tell you to upgrade to what's
in rawhide (or wait for 3.1 final next week - I'll be doing an FC4 update then),
try rm -rf ~/.eclipse and try again.  There always seem to be problems with
~/.eclipse when moving between versions and/or JVMs.

Comment 3 Axon 2005-09-04 14:44:42 UTC
I'm getting exactly the same error with 3.1.0_fc-0.M6.22. Even when I 'rm -rf
~/.eclipse' this issue persists.

Comment 4 Andrew Overholt 2005-11-01 19:41:02 UTC
I just tried to reproduce this bug with the proposed FC4 update (in
updates-testing) but I cannot.  If you can try out this update [1] and verify
that this issue is indeed fixed, I would appreciate it.

Thanks.

[1]
yum --enablerepo=updates-testing update eclipse-pde (or whatever)

Comment 5 Axon 2005-11-12 13:59:13 UTC
Seems to be working now for me on the latest version of Eclipse 3.1.1 downloaded
from the FC4 repo.

Comment 6 Axon 2005-11-12 14:09:29 UTC
Now I seem to be getting an NPE when I attempt to read information using extssh.
Not sure if it is related to this bug or a seperate issue (see attached
eclipse.log).

Comment 7 Axon 2005-11-12 14:10:53 UTC
Created attachment 120982 [details]
Eclipse log

Comment 8 Andrew Overholt 2005-11-12 16:54:56 UTC
(In reply to comment #6)
> Now I seem to be getting an NPE when I attempt to read information using extssh.
> Not sure if it is related to this bug or a seperate issue (see attached
> eclipse.log).

That's a separate issue:  bug 146782.

Can we close this?


Comment 9 John Thacker 2006-05-05 20:42:05 UTC
Closing due to lack of response.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.