Bug 162658 - program's arguments not read in debug-mode
program's arguments not read in debug-mode
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kdevelop (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-07-07 06:44 EDT by rik fransens
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-11-17 18:19:39 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description rik fransens 2005-07-07 06:44:13 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041217

Description of problem:
when running an executable in debug mode from within Kdevelop, the program's arguments (target>options>arguments) are not read 

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. make a binary which expects arguments
2. fill in arguments in target>options>arguments
3. compile and run in debug mode

Additional info:
Comment 1 Christian Iseli 2007-01-22 06:52:11 EST
This report targets the FC3 or FC4 products, which have now been EOL'd.

Could you please check that it still applies to a current Fedora release, and
either update the target product or close it ?

Comment 2 Rex Dieter 2007-11-17 18:19:39 EST
no feedback, closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.