Bug 163256 - Install exits abnormally when reading video card (S3 Trio3D) on IBM 300PL
Install exits abnormally when reading video card (S3 Trio3D) on IBM 300PL
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 157972
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: hwdata (Show other bugs)
4
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
: 163264 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-07-14 11:11 EDT by Aaron Graves
Modified: 2014-03-16 22:54 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-15 12:07:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Aaron Graves 2005-07-14 11:11:49 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Description of problem:
When attempting to install Fedora Core 4 on an IBM 300PL system, after doing the media checks, anaconda attempts to load, but has problems with detecting the video card. It outputs some python code, and after the code for checking the video card, I get this message:

KeyError: 'S3 Trio3D\nS3 Trio64 3D'
install exited abnormally

then it unmounts all volumes and says "you may now restart your computer" (or something to that effect). This problem does not affect RHEL4 on the same computer, anaconda successfully picks a driver for the video card and installs with no problems. FC3 installed on this same machine with no problems. I'm not sure what could be causing the problem only on FC4, but it's disturbing.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Load FC4 CD1 into CD drive on IBM 300PL
2. Reboot computer
3. CD loads, press enter at install prompt, go through media test, after anaconda reports it is loading, you will see the problem.
  

Actual Results:  Got the KeyError message

Expected Results:  Anaconda should have loaded and began installing FC4

Additional info:

Let me know if you need any further information.
Comment 1 Aaron Graves 2005-07-14 17:16:02 EDT
*** Bug 163264 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Bill Nottingham 2005-07-15 12:07:06 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 157972 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.