Bug 163413 - xfig unexpectedly exits after zooming in a couple of times
Summary: xfig unexpectedly exits after zooming in a couple of times
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xfig   
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-07-15 23:32 UTC by Yusuf Ma
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-18 14:16:31 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
debug information about this bug (5.07 KB, text/plain)
2005-07-15 23:34 UTC, Yusuf Ma
no flags Details

Description Yusuf Ma 2005-07-15 23:32:46 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050524 Fedora/1.0.4-4 Firefox/1.0.4

Description of problem:
xfig exits unexpectedly after I zoom in (Shift z) several times (8 times on my machine). The warning "buffer overflow detected" is displayed in terminal.

Version-Release number of selected component (if applicable):
xfig-3.2.4-11

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Run xfig
2. Zoom in continuously (choose View->Zoom In or press "Shift+Z") for eight times

  

Actual Results:  xfig exits unexpectedly

Expected Results:  xfig keeps zooming in or stop zooming in after reaching the limit

Additional info:

Comment 1 Yusuf Ma 2005-07-15 23:34:14 UTC
Created attachment 116827 [details]
debug information about this bug

Comment 2 Ngo Than 2005-07-18 13:35:13 UTC
i'm not able to reproduce this problem with your above steps! I need a testcase to 
reproduce this crash!

could you please install xfig-3.2.4-11-debuginfo package and try to get
the backtrace again. The current backtrace does not show usefull infos about
problem. Thanks


Comment 3 Ngo Than 2005-07-18 14:16:31 UTC
ok, it seems to reproduceable on x86 plattform now. It's now fixed in
xfig-3.2.4-12, which will be available in rawhide soon. Thanks for your report


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.