Bug 163960 - cups classes failover doesn't work
cups classes failover doesn't work
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: cups (Show other bugs)
3.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
:
Depends On:
Blocks: 190430 234011
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-07-22 09:45 EDT by Bastien Nocera
Modified: 2010-10-21 23:10 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2007-0475
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-06-11 14:37:45 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bastien Nocera 2005-07-22 09:45:36 EDT
After configuring two printer as a class, schedule 10 printjobs one page each.

1-2 minutes before printing pull the plug on say printer 2.

Start printing 1st job get sent to printer 1 and print second job gets sent to
printer 2 which is not there

It doesn't print as printer 2 isn't plugged in and sits there waiting. All the
remaining jobs getting sent to printer 1.

The problem is acknowledged upstream:
http://www.cups.org/str.php?L1084
Comment 1 Tim Waugh 2005-07-22 09:53:28 EDT
Judging from the upstream reaction, I guess Red Hat Enterprise Linux 4 is
affected too.
Comment 9 Red Hat Bugzilla 2007-06-11 14:37:45 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2007-0475.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.