Bug 164457 - Reply not working correctly
Reply not working correctly
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Malcolm
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-07-27 19:18 EDT by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-28 18:34:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul F. Johnson 2005-07-27 19:18:18 EDT
Description of problem:
On starting Evolution up, if I reply to an email, the original email shows in
the reply window. If I then reply to another email, the first email shows
instead of the one being quoted from.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-2.3.5.1-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Answer the first email
2. Answer the second email
3.
  
Actual results:
The quoted text from the first email shows in the second and subsequent reply to
windows.

Expected results:
The quoted text from the email being replied to should be displayed

Additional info:
Comment 1 Dave Malcolm 2005-07-28 16:26:29 EDT
Thanks for this report.

I've tried to reproduce this but can't (rawhide evolution and dependencies);
works OK for me.

Are you still seeing this 100%?  How exactly are you navigating the UI to reply?
 Are you opening the messages in separate windows, or replying via the message
list?  Any other suggestions on how to reproduce?  Thanks.

Comment 2 Paul F. Johnson 2005-07-28 18:34:25 EDT
Seems fine after todays gtk updates. Closing

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.