Bug 166747 - X server doesn't start during the installation
X server doesn't start during the installation
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: XFree86 (Show other bugs)
3.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-08-25 03:47 EDT by DioLin
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: RHEL4 U2
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-09-24 20:03:33 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description DioLin 2005-08-25 03:47:36 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; KKman3.0)

Description of problem:
When I use the MIS MS-7059 board VIA P4M266 chipset graphic to install Red Hat Enterprise Linux WS release 3 (Taroon Update 5) and x-window didnt work.

when graphic installer or x-window startet, there are only coloured
lines on the display.



Version-Release number of selected component (if applicable):
XFree86-4.3.0-8.EL

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Enter the install CD to install OS.
2. Run x-window after text mode install OS
3.
  

Additional info:
Comment 1 Mike A. Harris 2005-08-30 06:14:18 EDT
For official Red Hat Enterprise Linux support, please log into the Red Hat
support website at http://www.redhat.com/support and file a support ticket,
or alternatively contact Red Hat Global Support Services at 1-888-RED-HAT1
to speak directly with a support associate and escalate an issue.

Comment 2 Mike A. Harris 2005-09-24 20:03:33 EDT
This bug report does not contain enough information in it to review and
diagnose what the problem might have been, or wether the hardware in
question is supported by this release of Red Hat Enterprise Linux.

We do not appear to have received an official Red Hat support escalation
through our official RHEL support channels.

Try upgrading to Red Hat Enterprise Linux 4 U2 and if the problem still
exists, you can file an official support request via the instructions in
comment #1 above and the issue will be revisited by our support
staff.

Thanks in advance.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.