Bug 167429 - Autostart of a service gets automatically set
Autostart of a service gets automatically set
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: redhat-config-cluster (Show other bugs)
4
noarch Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jim Parsons
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-09-02 11:37 EDT by Stanko Kupcevic
Modified: 2009-04-16 16:10 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2005-753
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-10-07 12:51:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stanko Kupcevic 2005-09-02 11:37:32 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.10) Gecko/20050719 Red Hat/1.0.6-1.4.1 Firefox/1.0.6

Description of problem:
From Issue Tracker #75721:

Posted 09-02-2005 04:07am by Noel.Dumas

...

If we re-run the system-config-cluster tool and we edit the properties of the service in theService Management window
we saw that Autostart is set again automatically and when  we go out of  the system-config-cluster tool , it ask us to
save but I have done no change!


Version-Release number of selected component (if applicable):
system-config-cluster-1.0.14-1.0

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create service
2. Unselect autostart option
3. Save
4. Restart s-c-cluster
5. Look at service properties
  

Actual Results:  Autostart option is selected

Expected Results:  Autostart remained unselected

Additional info:
Comment 1 Stanko Kupcevic 2005-09-02 13:31:17 EDT
Fixed in 1.0.15
Comment 2 Corey Marthaler 2005-09-06 17:35:52 EDT
fix verified in 1.0.15.
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2005-10-07 12:51:26 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2005-753.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.