Bug 167584 - amaroK tends to start playing really nasty sounds...
amaroK tends to start playing really nasty sounds...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: amarok (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Aurelien Bompard
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-09-05 18:59 EDT by Kyle Pointer
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 1.4.4
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-01-11 08:16:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kyle Pointer 2005-09-05 18:59:30 EDT
I have a collection of about... 500 mp3s.  
I have all of them in my 'music collection' in amaroK.  
It works fine normally, but every once in a while playback will become very 
very fast and inexplicably ugly. :( 
 
This will happen with rhythmbox every once in a while. But not very often. 
Usually whenever I plug in my palm pilot.
Comment 1 Aurelien Bompard 2005-09-06 01:08:16 EDT
Which engine are you using (Configuration -> Engine) ? With which output (ALSA,
OSS, ESD, ...) ?
Comment 2 Kyle Pointer 2005-09-06 17:17:14 EDT
Gstreamer > alsasink ( which is the default )
Comment 3 Aurelien Bompard 2006-02-12 06:15:02 EST
Please try with the latest amarok. This bug may have been fixed.
Comment 4 Aurelien Bompard 2007-01-11 08:16:43 EST
I'm closing this bug report, feel free to reopen if you still see the bug

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.