Bug 168080 - no IBM P76 monitor in the hwdata
no IBM P76 monitor in the hwdata
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: hwdata (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-09-12 04:51 EDT by Andy Shevchenko
Modified: 2014-03-16 22:55 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 0.170-1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-09-13 12:51:54 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Andy Shevchenko 2005-09-12 04:51:49 EDT
Description of problem:
I am lucky user of the IBM P76 monitor, but the specifications of it do not 
present in the MonitorDB. Due to above I have try to apply IBM P70 settings. 
Really, it is no good to see 75Hz refresh on 1280x1024 mode.

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHEL4as, FC3 official release (w/ updates).

How reproducible:
Simple try to run system-config-display on this monitor.

Additional info:
[root@work ~]# ddcprobe

Videocard DDC probe results
Description:  ATI Technologies Inc. V280
Memory (MB):  16

Monitor DDC probe results
ID: IBM1996
Name: IBM P76
Horizontal Sync (kHZ): 30-94
Vertical Sync (HZ)  : 48-120
Width (mm): 330
Height(mm): 240

P.S. And as remark I shuld like accent you attantion on incorrect videram size 
detection in ddcprobe (lspci -vv says correct size - 128Mb). It may be affects 
to my issue.
Comment 1 Bill Nottingham 2005-09-12 13:16:50 EDT
Can you attach a INF file for the monitor?
Comment 3 Bill Nottingham 2005-09-13 12:51:54 EDT
Added in CVS, will be in 0.170-1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.