Bug 168153 - ALT TAB freaks the deaktop out
Summary: ALT TAB freaks the deaktop out
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: metacity   
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: All
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Ray Strode [halfline]
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-09-12 22:01 UTC by jim
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-10-09 03:39:09 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description jim 2005-09-12 22:01:31 UTC
Description of problem:
ALT TAB freaks the deaktop out  till i click logout from the menu.

Version-Release number of selected component (if applicable):
gnome-desktop 2.10.5

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.press ALT
2.then press and hold TAB
3.
  
Actual results:
See link 
www.fedorajim.homelinux.com/movies/gnome2.htm

Expected results:
alt tab to list rnning windows

Additional info:

Comment 1 jim 2005-09-12 22:04:22 UTC
image it moving really fast ...

Comment 2 jim 2005-09-22 00:16:26 UTC
Is anyone woking this bug? 

Comment 3 Ray Strode [halfline] 2005-09-22 01:20:38 UTC
Hi Jim,

This bug is quite unusual.

Are you running a stock Fedora Core 4 installation, or is there something
unusual/beside the norm in your setup?

In particular, are you using any 3rd party X drivers?

I'm tentatively assigning this problem to the metacity component, but it's
rather hard for me to imagine a bug in metacity that could cause this behavior.  

It may be an xorg issue.

Comment 4 jim 2005-09-22 01:55:28 UTC
This is a basic bone stock install of FC 4   gnome only.  I'm in the process of
updating all the xorg updates.  As far as X drivers are concerned, when I
installed, the install detectd the card and that was that.  Its a notebook with
the intel centrino package. 
from lspci 
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82852/855GM Integrated
Graphics Device (rev 02)
00:02.1 Display controller: Intel Corporation 82852/855GM Integrated Graphics
Device (rev 02)

 xorg related rpms 
]$ rpm -qa | grep xorg
fonts-xorg-75dpi-6.8.2-1
xorg-x11-devel-6.8.2-45
xorg-x11-Mesa-libGLU-6.8.2-37.FC4.48.1
xorg-x11-twm-6.8.2-37.FC4.48.1
xorg-x11-font-utils-6.8.2-37.FC4.48.1
xorg-x11-deprecated-libs-6.8.2-45
fonts-xorg-100dpi-6.8.2-1
xorg-x11-xfs-6.8.2-45
xorg-x11-6.8.2-45
xorg-x11-Mesa-libGL-6.8.2-37.FC4.48.1
xorg-x11-xauth-6.8.2-37.FC4.48.1
xorg-x11-deprecated-libs-devel-6.8.2-45
xorg-x11-xdm-6.8.2-37.FC4.48.1
fonts-xorg-base-6.8.2-1
xorg-x11-libs-6.8.2-45
xorg-x11-tools-6.8.2-37.FC4.48.1

even with these updates still the same problem. Now the only thing I have
installed xorg wise is the xorg-x11-deprecated-libs-devel-6.8.2-45 &
xorg-x11-deprecated-libs-6.8.2-45.  This was to fix the [Bug 161242] libvgahw.a
is broken in FC4, replacing it with FC3's solves the problem.  So maybe this is
a by product of that. i'll try removing those rpms and see if it makes a
difference. 

Comment 5 jim 2005-09-22 01:59:36 UTC
Well I don't want to remove these...

 ~]$ sudo rpm -e xorg-x11-deprecated-libs-devel-6.8.2-45
xorg-x11-deprecated-libs-6.8.2-45
error: Failed dependencies:
        xorg-x11-deprecated-libs-devel is needed by (installed)
openmotif-devel-2.2.3-10.FC4.1.i386
        libXp.so.6 is needed by (installed) xpdf-3.01-0.FC4.1.i386
        libXp.so.6 is needed by (installed) openmotif-2.2.3-10.FC4.1.i386
        libXp.so.6 is needed by (installed) openmotif-devel-2.2.3-10.FC4.1.i386

Any thoughts? 


Comment 6 jim 2005-10-09 03:39:09 UTC
I reinstalled FC4 and the issue has gone away 



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.