Bug 168709 - Missing markup breaks interaction with Red Hat pages
Missing markup breaks interaction with Red Hat pages
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
3.2
All Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: PnT DevOps Devs
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-09-19 13:32 EDT by Alan Cox
Modified: 2013-06-23 23:01 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-09-16 13:23:26 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alan Cox 2005-09-19 13:32:55 EDT
The Red Hat template material expects the page content to have a tag of
#content, without it the "go to content' link on the top of all pages in text
browsers does not work (lynx) or reports the page is broken (links).
Comment 1 David Lawrence 2005-09-19 13:36:53 EDT
Will try to verify.
Comment 2 Alan Cox 2006-10-02 08:28:09 EDT
The text has changed to "Skip the links' but is still broken. The body area
output by bugzilla should start with, or have where it begins outputting the
main interesting body:

<a name="content">

Comment 3 David Lawrence 2008-09-16 12:53:33 EDT
Red Hat Bugzilla is now using version 3.2 of the Bugzilla codebase and therefore this bug will need to be re-verified against the new release. With the updated code this bug may no longer be relevant or may have been fixed in the new code.
Updating bug version to 3.2.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.