Bug 16942 - HDD: lost interrupt
HDD: lost interrupt
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
6.2
i586 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-25 11:27 EDT by Need Real Name
Modified: 2008-08-01 12:22 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:38:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2000-08-25 11:27:55 EDT
during the installation od the Linux 6.2 and after I select the language and keyboard I perform the ctland the message that keeps on repeating 
is 
"HDD: Lost interrupt" and I can not proceed with the installatio.  The computer is a 586 with 32 meg memory 2 western digital disk (1,6 and 
5.0 
gig drive) witha S# video card and CDROM which all seem to be working.  What is the problem?
Comment 1 Michael Fulbright 2000-08-29 12:34:57 EDT
This is a kernel issue.
Comment 2 Bugzilla owner 2004-09-30 11:38:49 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.