Bug 171227 - 0.5 seems to refuse to work with ath* devices
0.5 seems to refuse to work with ath* devices
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: NetworkManager (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-10-19 13:27 EDT by Konstantin Ryabitsev
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-10-19 17:11:13 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Konstantin Ryabitsev 2005-10-19 13:27:28 EDT
Description of problem:
Being stuck with an atheros chipset, I have to make do with an ath0 device. It
seems that the new NetworkManager from updates-testing won't work with ath0 --
it tries to connect, but then reverts to the "No Network Connection" state. The
only relevant thing I seem to see in /var/log/messages is:

Oct 19 13:19:28 protee dhcdbd: message_handler: message handler not found under
/com/redhat/dhcp/ath0 for sub-path ath0.dbus.get.reason

I can look further if told where.

Version-Release number of selected component (if applicable):
NetworkManager-0:0.5.0-1.FC4.1.i386
Comment 1 Christopher Aillon 2005-10-19 16:28:39 EDT
yum --enablerepo=updates-testing update wireless-tools
Comment 2 Konstantin Ryabitsev 2005-10-19 17:11:13 EDT
Ah, yes indeed! This bit was missing from your blog post. :)

It now works.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.