Bug 171902 - External amplifier set in alsa during install
Summary: External amplifier set in alsa during install
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Stransky
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-10-27 17:00 UTC by Diego Torres Milano
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-11-04 12:31:27 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Diego Torres Milano 2005-10-27 17:00:15 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050923 CentOS/1.0.7-1.4.1.centos4 Firefox/1.0.7

Description of problem:
The 'External Amplifier' switch is turned on preventing sound to be hear when sound tests are played.
Kernel Module: snd-intel8x0

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Install
2.
3.
  

Additional info:

Comment 1 Martin Stransky 2005-11-04 12:31:27 UTC
Upstream works on this issue...


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.