Bug 172736 - Anaconda failed on drive setup
Summary: Anaconda failed on drive setup
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Anaconda Maintenance Team
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-11-08 21:25 UTC by Lowell
Modified: 2008-08-02 23:40 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-08-24 21:12:06 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Lowell 2005-11-08 21:25:57 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7

Description of problem:
An unhandled exception has occurred. This is most likely a bug. Please copy
the full text of this exception and file a detailed bug report against anaconda at http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/
Traceback (most recent call last):
  File /usr/lib/anaconda/gui.py, line 1137, in handleRenderCallback
    self.currentWindow.renderCallback0
  File /usr/lib/anaconda/iw/progress_gui.py, line 244, in renderCallback
    self.intf.icw.nextCliicked0
  File /usr/lib/anaconda/gui.py, line 873, in nextClicked
    self.dispatch.gotoNext0
  File /usr/lib/anaconda/dispatch.py line 174, in gotoNext
    self.moveStep0
  File /usr/lib/anaconda/dispatch.py, line 242, in moveSetp
    rc=apply(func, self.bindArgs(args))
  File /usr/lib/anaconda/packages.py line 582, in turnOnFilesystems
    thefsset.createLogicalVolumes(instPath)
  File /usr/lib/anaconda/fsset.py. ;ome 1477, in createLocicalVolumes
    entry.device.setupDevice(chroot)
  File usr/lib/anaconda/fsset.py, line 2131, in setupDevice
    raise SystemError, lvcreate failed for %5 %(self.name,)
SystemError: lvcreate failed for LogVo100



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Didn't try


Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2005-11-12 04:17:52 UTC
Can you provide the complete traceback you received?

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2007-06-12 02:59:47 UTC
requested by Jams Antill


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.