Bug 17323 - 'Shade' no longer works as expected
'Shade' no longer works as expected
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sawfish (Show other bugs)
7.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-09-07 06:58 EDT by David Woodhouse
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-07-12 14:00:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Woodhouse 2000-09-07 06:58:14 EDT
The 'Shade' option now appears to leave the borders of the shaded window in
their original place, rather than rolling the window up so that only the
title bar remains.

I don't know if this is really a bug or just an extremely misguided
'feature' but it probably ought to be fixed. It's far less useful in its
current state than it was before.
Comment 1 David Mason 2000-09-07 10:36:28 EDT
This happened when John Harper (author of sawfish) added a new window class for
shaded windows. Older sawfish themes have the effect you are describing if they
have not been updated. We should check to make sure all of our 'shipping' themes
are updated - hp?
Comment 2 Havoc Pennington 2000-09-07 11:56:35 EDT
AFAIK the shipping themes work. What theme are you using?
Comment 3 Havoc Pennington 2001-07-12 14:00:35 EDT
Please reopen if there's a specific theme we ship displaying this behavior.
Comment 4 David Woodhouse 2001-11-04 04:28:19 EST
It's the CoolClean theme, and it does seem to be working OK now - it was only on
upgraded boxen that this was happening. Closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.