Bug 17407 - Won't boot with Dell shipped Creative Sound Card
Summary: Won't boot with Dell shipped Creative Sound Card
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Alan Cox
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-09-11 15:08 UTC by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-12-15 01:43:47 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2000-09-11 15:08:15 UTC
After installing Pinstripe it won't boot. Stalls saying:

"Loading sound module (ES1371) es1371:version v0.22 time 16:24:56 July 26 
2000
es1371:found chip, vendor di 0x1274 device id 0x1371 revision 0x09"

But the card is a Creative PCI, with ES1373 chipset.

Comment 1 David Mason 2000-09-11 15:33:21 UTC
This is not an esound bug - reassigning

Comment 2 Bill Nottingham 2000-09-11 16:15:28 UTC
Hmm; that PCI id is for a ES1371, so it should work. It could be
having problems with the newer revision, though.

Comment 3 Alan Cox 2000-09-15 17:16:54 UTC
What motherboard and motherboard  chipset. Also do you happen to know if that
box works
under windows ok ?


Comment 4 Need Real Name 2000-09-18 09:07:26 UTC
It's a Dell Dimension XPS T700r, I would presume that it is a BX chipset, as 
for the motherboard I don't know. Also it has been working fine within windows.

Comment 5 Alan Cox 2000-09-23 22:46:54 UTC
Can you tell me what devices the card shares its interrupt line with ?



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.