Bug 174271 - No rebuilding of vim if withgui is 0
No rebuilding of vim if withgui is 0
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: vim (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Karsten Hopp
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-11-26 19:35 EST by Robert Scheck
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-11-30 09:24:14 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Diff of vim spec files (468 bytes, patch)
2005-11-26 19:36 EST, Robert Scheck
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Robert Scheck 2005-11-26 19:35:31 EST
Description of problem:
It isn't really a problem, because it isn't build in such way in Rawhide, but 
maybe it can be fixed in the next rebuild anyway. Set withgui to 0 or set 
enterprise to 1 and try to rebuild vim - it will fail.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Everytime, see above.

Actual results:
No rebuilding, "Package does not exist: %post X11"

Expected results:

Additional info:
The attached patch solves the problem for me.
Comment 1 Robert Scheck 2005-11-26 19:36:20 EST
Created attachment 121515 [details]
Diff of vim spec files
Comment 2 Karsten Hopp 2005-11-30 09:24:14 EST
I'll remove the withgui switch alltogether as it is no longer required.
I had to add it in the early RHEL-3 times when PM decided that we shouldn't ship
vim-X11 in our enterprise product. Fortunately they revised their decision later.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.