Bug 174541 - No https with konqueror
Summary: No https with konqueror
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kdebase   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact: Ben Levenson
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-11-29 21:13 UTC by Ville Skyttä
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-12-13 17:36:50 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Ville Skyttä 2005-11-29 21:13:48 UTC
Konqueror from kdebase-3.5.0-0.1.rc2 fails to open any https:// sites.  Clicking
the openssl test in its crypto config says that libssl could not be loaded.

Comment 1 Ngo Than 2005-11-30 17:53:16 UTC
strange, it's not reproduceable on my machine with   
kdelibs/kdebase-3.5.0-0.1.rc2 today!  

Comment 2 Ville Skyttä 2005-11-30 18:12:19 UTC
https works only if openssl-devel is installed here, so konq is probably
(again!) looking for the versionless libssl.so :(

Comment 3 Ngo Than 2005-12-01 11:40:01 UTC
this should be fixed in next kdelibs-3.5.0-1. It would be nice if you could
verify it please. Please close this bug if it's fixed. Thanks

Comment 4 Ville Skyttä 2005-12-04 00:11:45 UTC
Not fixed.  kdelibs-3.3.0-openssl.patch is outdated, the correct files to look
for would be libssl.so.0.9.8a, libssl.so.6, libcrypto.so.0.9.8a, and libcrypto.so.6.

Comment 5 Ville Skyttä 2005-12-13 16:57:27 UTC
ping

Comment 6 Ngo Than 2005-12-13 17:36:50 UTC
it's now fixed in kdelibs-3.5.0-2. Many thanks for your report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.