Bug 175145 - lib64 used erroneously in some builds
lib64 used erroneously in some builds
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora Infrastructure
Classification: Retired
Component: extras buildsys (Show other bugs)
unspecified
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Seth Vidal
Jeremy Katz
http://www.redhat.com/archives/fedora...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-12-06 17:48 EST by Paul W. Frields
Modified: 2007-04-18 13:35 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-12-13 07:36:16 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Paul W. Frields 2005-12-06 17:48:44 EST
Description of problem:

Please refer to the thread at the URL above.  My FE package blogtk-1.1-4.fc4 was
built for i386 containing files where %{_libdir} evaluated to /usr/lib64. 
Replies in the thread seem to give possible solutions by changing the contents
of /etc/rpm/platform, although I am not in a position to judge whether any of
the solutions are workable for the FE build systems.
Comment 1 Paul W. Frields 2005-12-13 07:36:16 EST
This is my fault and no one else's.  The fedora-rpmdevtools' Python spec file
template has guidance that nixes this problem.  I will revise my package to use
the template properly and that should eliminate the problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.