Bug 176914 - pa_IN incorrectly drawn characters
pa_IN incorrectly drawn characters
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
: 176915 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-01-04 05:38 EST by Jassy Phulewala
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-01-20 08:04:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
fc-match binary (7.92 KB, application/octet-stream)
2006-01-04 06:15 EST, Caolan McNamara
no flags Details

  None (edit)
Description Jassy Phulewala 2006-01-04 05:38:31 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pa-IN; rv:1.7.8) Gecko/20050524 Fedora/1.0.4-4 Firefox/1.0.4

Description of problem:
i have Openoffice does not show Punjabi Interface properly(Only Squares are there) instead Punjabi characters.

when i open an application first time (first_time.png) it shows squares.
Second time (second_time.png) it shows only English.
Even i have installed language pack.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.it shows squares(not Punjabi)
2.it shows only English(not Punjabi)

Actual Results:  Punjabi is not there in interface

Expected Results:  Punjabi Interface

Additional info:

i have put both first time(first_time.png) and second time(second_time.png) on followling link:
First time->  http://punjabi.sourceforge.net/jassy/screenshots/first_time.png
Second time->  http://punjabi.sourceforge.net/jassy/screenshots/first_time.png

you can check there
Comment 1 Caolan McNamara 2006-01-04 06:00:40 EST
*** Bug 176915 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Caolan McNamara 2006-01-04 06:14:33 EST
This works for me, so this is probably a font dependant problem.

So from a terminal

> echo $LANG

to find out the default locale, probably pa_IN.UTF-8. if not

> export LANG=pa_IN.UTF-8


> oocalc &

if the menus are still displayed with squares, I need to know the application
font, so from the the gnome menu what is the font shown under

"desktop->preferences->font->application font" ?

Then take the attached binary fc-match and

> chmod u+x ./fc-match
> ./fc-match "name" 

where name is the fontname shown under application font above.

paste the results in here and I'll hopefully then be able to reproduce this problem.
Comment 3 Caolan McNamara 2006-01-04 06:15:02 EST
Created attachment 122758 [details]
fc-match binary
Comment 4 Caolan McNamara 2006-01-20 08:04:35 EST
As it works out of the box with up-to-date fontconfig/openoffice.org/gnome on
FC-4, I'll have to close this as works for me, unless there is extra data from
the above steps which enables me to reproduce this probem :-(

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.