Bug 176965 - PATCH: minor fixes for lm_sensors initscript
PATCH: minor fixes for lm_sensors initscript
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: lm_sensors (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-01-04 15:09 EST by Hans de Goede
Modified: 2015-03-04 20:15 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-10 09:08:28 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
PATCH fixing lm_sensors initscript (960 bytes, patch)
2006-01-04 15:09 EST, Hans de Goede
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Hans de Goede 2006-01-04 15:09:11 EST
While doing some switching between runlevel 3 and 5 I noticed that
/etc/init.d/lm_sensors has 2 problems:
1) It uses /var/lock/subsys/sensors, whereas it should use
   /var/lock/subsys/lm_sensors otherwise /etc/rc.d/rc will
   try to start it again when switching runlevels even if its
   already running.

2) It should containt the word action or killproc so that
   /etc/rc.d/rc wont start it with the action function, 
   currently during startup "Starting lm_sensors:" gets
   printed twice.

The attached patch fixes both problems, you should probably change the path to
the initscript in the patch.
Comment 1 Hans de Goede 2006-01-04 15:09:12 EST
Created attachment 122776 [details]
PATCH fixing lm_sensors initscript
Comment 2 Phil Knirsch 2006-02-10 09:08:28 EST
Fix looks good, included in latest package for FC-Devel.

Read ya, Phil

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.