Bug 177897 - cryptsetup-luks broken: cryptsetup -h plain create .... no longer working
cryptsetup-luks broken: cryptsetup -h plain create .... no longer working
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: cryptsetup-luks (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Peter Jones
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-01-16 05:40 EST by Jochen Schlick
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-03-22 13:40:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jochen Schlick 2006-01-16 05:40:25 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9a1) Gecko/20051213 SeaMonkey/1.5a

Description of problem:
the following line no longer works with the current cryptsetup-luks rpm:
/usr/bin/gpg --quiet -d ${CFILEKEY} | /sbin/cryptsetup -h plain create ${CFILEMAPPER} ${LOOP}

variabes: 
LOOP="/dev/loop0"
CFILEMAPPER="CRYPTPmntMAP"
CFILEKEY="/CRYPTPmnt.key.gpg"

after reinstalling "cryptsetup-luks-1.0.1-0.fc4.i386.rpm" [Core4-update-package] it works again. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
cryptsetup-luks-1.0.1-4.1.i386.rpm

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  

Additional info:
Comment 1 Jochen Schlick 2006-02-27 17:01:26 EST
hi, 
I have rebuilt and installed the current source rpm by replacing the tarball
with the new relaese candidate 2 (cryptsetup-luks-1.0.3-rc2.tar.bz2) and it
works now !!! 

kind regards
jochen

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.