Bug 17939 - error message when installing
error message when installing
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: R-base (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Powers
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-09-30 01:24 EDT by Mike Palczewski
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-09-30 16:31:05 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mike Palczewski 2000-09-30 01:24:30 EDT
this is actually a 7.0 not a 6.2 bug. When installing R-base I get the
following error message.
$ rpm -i R-base-1.1.0-4.i386.rpm 
/usr/lib/R/bin/LIBINDEX: /usr/lib/R/bin/LIBINDEX: No such file or directory
execution of R-base-1.1.0-4 script failed, exit status 127
Comment 1 Tim Powers 2000-09-30 16:31:03 EDT
This is going to be fixed in the R-base-1.1.0-5 errata update. Thanks for
letting me know about this.

Tim
Comment 2 Need Real Name 2001-02-22 07:10:25 EST
Is there any estimate when this will be released?
Comment 3 Tim Powers 2001-02-22 08:32:15 EST
Use the package in rawhide. Right now it is R-base-1.2.0-5 and it
installs/uninstalls cleanly. The i386 package is at:

ftp://ftp.redhat.com/rawhide/powertools/i386/RedHat/RPMS/R-base-1.2.0-5.i386.rpm

Tim

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.