Bug 18311 - KDE internationalization problem...
KDE internationalization problem...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 18225
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bernhard Rosenkraenzer
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-10-04 04:39 EDT by Piotr Golonka
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-10-08 00:39:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Piotr Golonka 2000-10-04 04:39:09 EDT
It looks like internationalization files for KDE-1.1.2 are in place,
byt when I set the language to "Polish" I cannot get polish
Translation part is quite important for my users: some of them
are new to LINUX and does not know english.
The problem was observed on all machines we've installed RH-7.0.

Piotr Golonka
Institute of Nuclear Physics
Cracow, Poland.
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2000-10-04 04:41:59 EDT
Do any other non-english languages work for you?
Did prior versions work (it's possible that the Polish translation isn't
Comment 2 Thilo Mezger 2000-10-04 12:09:43 EDT
KDE locale _does_ works when I set it manually in the Control Center.
I think the problem is KDM not reading /etc/profile and/or /etc/profile.d/kde.sh 
(as mentioned before).
That's why KDM is always in English (even when explicity configured to do so)
and therefore the default language when starting KDE.
Comment 3 Michael Schwendt 2000-10-08 00:39:32 EDT
This is a duplicate of bug #18225.
Comment 4 Bernhard Rosenkraenzer 2000-11-03 05:04:14 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 18225 ***
Comment 5 Mikko Korhonen 2000-11-06 09:28:20 EST
Installing xinitc-3.1-1 doesn't help, any of the international languages still doesn't work.
Comment 6 Mikko Korhonen 2000-11-17 14:36:37 EST
Re-installing kdelibs solves problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.