Bug 186200 - disk partitioner (setup) is not working correctly
disk partitioner (setup) is not working correctly
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: util-linux (Show other bugs)
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Karel Zak
Ben Levenson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-03-22 01:59 EST by Armin Mohring
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-03-27 03:50:22 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Armin Mohring 2006-03-22 01:59:43 EST
Description of problem: can´t create a partition /dev/sdb10 as /boot, found the
same problem under Gentoo Linunx 2006, I think there is bug in cfdisk, problem
does not occur with fdisk

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Start manual partitioning
2.create a partition /dev/sdb10 for /boot
Actual results:
partition /dev/sdb10 for /boot not created

Expected results:
create a partition /dev/sdb10 for /boot

Additional info:
Comment 1 Karel Zak 2006-03-27 03:50:22 EST
It's good that the problem doesn't occuer with fdisk, because there is only
fdisk in Fedora. We don't ship cfdisk...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.