Bug 186451 - Can not see any menus
Can not see any menus
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: audacity (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Gérard Milmeister
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-03-23 12:34 EST by Thilo Pfennig
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-11-12 17:14:03 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
rpm -qa --last (71.34 KB, text/plain)
2006-03-24 13:20 EST, Thilo Pfennig
no flags Details

  None (edit)
Description Thilo Pfennig 2006-03-23 12:34:03 EST
Description of problem:

If I open Audacity I can not read the menu entries

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

every time

Steps to Reproduce:
1. open audacity

Actual results:

weird display of all text (rectangles)

Expected results:

normal display

Additional info:

I updated fedora FC4 via internet.
Comment 1 Michael Schwendt 2006-03-23 12:59:30 EST
Not enough details. Cannot confirm it.

Is this reproducible in a fresh (i.e. new) user account?
What locale do you use?
What repositories do you have enabled?
Do you use GNOME or KDE?
Comment 2 Thilo Pfennig 2006-03-24 10:34:12 EST
1. is reproducable on fresh account
2. locale is "de_DE.UTF-8". I just tested - on LANG=C this problem does not exist! 
3. updates, extras, base, livna
4. I use GNOME

Is this a unicode issue?
Comment 3 Thilo Pfennig 2006-03-24 10:36:52 EST
Addition: With LANG=C still some characters are not displayed, but menus are
mostly visible.
Comment 4 Michael Schwendt 2006-03-24 12:51:49 EST
> 3. updates, extras, base, livna

Hmm, with livna enabled, you would not have audacity-1.2.4-0.1.b.fc5
but audacity-1.2.4-0.1.b.lvn5

It is not reproducible with de_DE.UTF-8 alone. There's more involved.
Maybe an optional or hostile font package or a global configuration
setting which disturbes wxGTK.
Can you attach "rpm -qa --last > file.txt"?
Comment 5 Thilo Pfennig 2006-03-24 13:20:36 EST
Created attachment 126657 [details]
rpm -qa --last
Comment 6 Thilo Pfennig 2006-03-24 13:21:36 EST
I have only enabled livna for some packages. It is not enabled in general.
Comment 7 Michael Schwendt 2006-03-24 14:12:15 EST
 From a software support perspective, your installation is not
supportable. I'm inclined to say "install from scratch, then report
back". The reason for that is, your list of packages not only
contains old packages from FC-4 which have not been updated, it
also contains packages from freshrpms, atrpms, rpmforge, nrpms,
and an msttcorefonts package. Maybe examining /etc/X11/fs/config
and font directory index files would reveal something.
Comment 8 Michael Schwendt 2006-03-29 10:38:48 EST
For reference: bug 183313
Comment 9 Gérard Milmeister 2006-11-12 17:14:03 EST
I cannot reproduce the bug (audacity version 1.2.5). Reopen the bug if problem
still present.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.