Bug 186716 - sound not found or installed
sound not found or installed
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: alsa-utils (Show other bugs)
5
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-03-25 11:31 EST by Panama Evans
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-05-09 06:11:51 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
gedit /root/scsound.log (11.07 KB, text/plain)
2006-03-25 11:31 EST, Panama Evans
no flags Details

  None (edit)
Description Panama Evans 2006-03-25 11:31:49 EST
Description of problem: d
etection of sound card doesn't work on Dell XPS140

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:always


Steps to Reproduce:
1.goto sound detection
2.audio devices
3.play sound
Actual results:Automatic detection of the sound card did not work.  Audio will
not be available on the system.
You can inspect /root/scsound.log and file a new bug
at http://bugzilla.redhat.com.


Expected results:sound not installed
Comment 1 Panama Evans 2006-03-25 11:31:49 EST
Created attachment 126732 [details]
gedit /root/scsound.log
Comment 2 Martin Stransky 2006-03-27 08:33:44 EST
Driver for hda_intel is still under development. You can check if your card is
supported (http://www.alsa-project.org/alsa-doc/index.php?vendor=All#matrix) and
 then check the latest drivers (http://people.redhat.com/stransky/alsa/)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.