Bug 18742 - linuxconf/netconf reporting mounting error messages
linuxconf/netconf reporting mounting error messages
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: linuxconf (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
Dale Lovelace
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-10-09 16:41 EDT by Tesfamariam Michael
Modified: 2007-04-18 12:29 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-10-10 12:34:15 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tesfamariam Michael 2000-10-09 16:41:46 EDT
When there are more than 4 logical drives listed in /etc/fstab (from sda 
to sdf) with LABEL mounted, using "linuxconf" or "netconf", when "Quit" is 
selected, the following error message appears 
"Fix target of a mount" 
"The directory /sde was originally mounted on /dev/sde1.  It should be 
mounted LABEL=/sde.  Should I mount to fix it?"
/etc/fstab has sde originally mounted "LABEL=/sde" unlike what linuxconf 
is reporting.
Comment 1 Nalin Dahyabhai 2000-10-10 12:34:10 EDT
Looks like the LABEL support was implemented one-way, but not the other....
Comment 2 Bill Nottingham 2001-08-02 22:37:16 EDT
After discussion, this probably won't be fixed here.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.