Bug 1888832 - Azure provider not refreshing
Summary: Azure provider not refreshing
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Providers
Version: 5.11.0
Hardware: All
OS: All
high
high
Target Milestone: GA
: 5.11.11
Assignee: Daniel Berger
QA Contact: Mike Shriver
Red Hat CloudForms Documentation
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2020-10-15 20:56 UTC by Ryan Spagnola
Modified: 2020-12-02 15:05 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2020-12-02 13:08:18 UTC
Category: Bug
Cloudforms Team: Azure
Target Upstream Version:
rspagnol: needinfo-


Attachments (Terms of Use)

Description Ryan Spagnola 2020-10-15 20:56:50 UTC
Description of problem:
Azure providers not refreshing even though logs show refreshes complete. When checking rails we see an ssl error that is not in the logs.

  last_refresh_error: "Connection reset by peer - SSL_connect",


Version-Release number of selected component (if applicable):
5.11.4

How reproducible:
Consistently in customer's environment

Steps to Reproduce:
1. Trigger a refresh of azure provider
2.
3.

Actual results:
Provider details do not refresh
Logs show completed refresh
rails shows ssl error

Expected results:
Provider refreshes

Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.