Bug 189077 - while in pause double clicking at another track freezes amarok
while in pause double clicking at another track freezes amarok
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: amarok (Show other bugs)
5
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Aurelien Bompard
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-04-15 13:25 EDT by yonas abraham
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-05-27 09:50:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description yonas abraham 2006-04-15 13:25:02 EDT
Description of problem:
while in pause double clicking at another track freezes amarok

Version-Release number of selected component (if applicable):
Name        : amarok                       Relocations: (not relocatable)
Version     : 1.4                               Vendor: Fedora Project
Release     : 0.12.beta3.fc5                Build Date: Fri 14 Apr 2006 04:48:32

How reproducible:
alwayes

Steps to Reproduce:
1.open amarok
2.load your favorate play list
3.start playing
4.pause it
5.double click on other track on the playlist  
Actual results:
amarok stops responding (freeze)

Expected results:
to start playing the new selected track from the playlist

Additional info:
Comment 1 Aurelien Bompard 2006-04-17 12:33:03 EDT
It works fine for me here. Which engine are you using ?
Comment 2 yonas abraham 2006-04-24 12:52:11 EDT
hmm. I have created a new user and it works ok and the above problem don't
exist. I went back to my main user accound and try to remove all the
configuration files so that i can start from fresh. (My /home is upgrared from
FC4). I have removed  ~.kde/share/apps/amarok and ~.kde/share/config/amarokrc,
rebuild the collection and still have the same broblem. what else should I
remove so that it will behave like a new user account?

I am using the gstreamer 10 engine.
Comment 3 Aurelien Bompard 2006-04-24 13:05:03 EDT
Amarok should not be using other files for itself. Try removing ~/.gstreamer-0.*
and try another sound engine.
Comment 4 Aurelien Bompard 2006-05-27 09:50:28 EDT
If you still have this problem, please reopen the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.