Bug 189208 - FC5 No sound
FC5 No sound
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
5
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-04-18 08:23 EDT by zhuzhonghua
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-05-09 06:13:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
sound card detect ,no sound (6.77 KB, text/plain)
2006-04-18 08:23 EDT, zhuzhonghua
no flags Details

  None (edit)
Description zhuzhonghua 2006-04-18 08:23:17 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.install FC5 
2.run soundcard detection program
3.
  
Actual results:
can find sound card correctly, but there is no sound can hear

Expected results:

sound card detection ok , can hear sound
Additional info:
Comment 1 zhuzhonghua 2006-04-18 08:23:17 EDT
Created attachment 127913 [details]
sound card detect ,no sound
Comment 2 Martin Stransky 2006-04-18 16:13:46 EDT
It looks like a problem in drivers - could you check the latest? how-to is here:
http://people.redhat.com/stransky/alsa
btw. or you can check 11rc5 driver tarball  (from http://www.alsa-project.org)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.