Bug 189424 - Toshipa M-70 225 sound card not recognized
Toshipa M-70 225 sound card not recognized
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard (Show other bugs)
5
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-04-19 17:24 EDT by Abou Abd Allah
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-08-08 08:03:37 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
log file (11.89 KB, text/plain)
2006-04-19 17:24 EDT, Abou Abd Allah
no flags Details

  None (edit)
Description Abou Abd Allah 2006-04-19 17:24:38 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Abou Abd Allah 2006-04-19 17:24:38 EDT
Created attachment 128011 [details]
log file
Comment 2 Martin Stransky 2006-04-25 02:41:44 EDT
Have you checked the first sound device? (Intel ICH6, not Intel ICH6 - IEC958)
Comment 3 Abou Abd Allah 2006-04-26 14:56:47 EDT
(In reply to comment #2)
> Have you checked the first sound device? (Intel ICH6, not Intel ICH6 - IEC958)
Yes I do.
Comment 4 Martin Stransky 2006-06-30 10:45:12 EDT
Please check this how-to (http://people.redhat.com/stransky/alsa/) and/or report
your problem to alsa project (www.alsa-project.org)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.