Bug 189475 - can't start evolution and nautilus (gnome/bonobo problems)
Summary: can't start evolution and nautilus (gnome/bonobo problems)
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: libbonobo   
(Show other bugs)
Version: 5
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Ray Strode [halfline]
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-04-20 12:30 UTC by Petr Fischer
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-08-21 14:03:28 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot1 (36.63 KB, image/png)
2006-04-20 12:30 UTC, Petr Fischer
no flags Details
screenshot2 (41.62 KB, image/png)
2006-04-20 12:32 UTC, Petr Fischer
no flags Details

Description Petr Fischer 2006-04-20 12:30:47 UTC
Created attachment 128035 [details]
screenshot1

Comment 1 Petr Fischer 2006-04-20 12:30:47 UTC
Can't start evolution and nautilus applications. Error dialogs occurs. See
screenshots.

Comment 2 Petr Fischer 2006-04-20 12:32:16 UTC
Created attachment 128036 [details]
screenshot2

Comment 3 Pavel Rosenboim 2006-04-25 08:40:01 UTC
I have the same problem. Usually, killing bonobo-activation-server helps, but I
really would like to see a fix for that.

Comment 4 Igor Miletic 2006-05-12 03:23:03 UTC
Same problem here. 

Comment 5 Pavel Rosenboim 2006-06-19 17:29:49 UTC
Is there any advance on this bug. It is really annoying to have to kill
bonobo-activation-server every time I need to start evolution.

Comment 6 Petr Fischer 2006-07-02 18:35:34 UTC
PLEASE, FIX THIS BUG!!! (fedora is absolutely not for end users with this sort
of bugs)

Comment 7 Ray Strode [halfline] 2007-08-20 21:50:09 UTC
Is the date wrong?  We've had reports before where bonobo-activation-server
misbehaves if the date is in the really distant past.

Comment 8 Pavel Rosenboim 2007-08-21 06:07:11 UTC
I don't see this bug anymore in F7, but no, date was correct.

Comment 9 Ray Strode [halfline] 2007-08-21 14:03:28 UTC
Hi, okay, well I'm going to close this bug out then.  If it happens again,
please post a comment or reopen.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.