Bug 190441 - NETWORK test did not pass but no failure found in log file on the Sun Ultra 40
NETWORK test did not pass but no failure found in log file on the Sun Ultra 40
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Ready Certification Tests
Classification: Retired
Component: net (Show other bugs)
2
x86_64 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Will Woods
Will Woods
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-05-02 09:01 EDT by Henry Chow
Modified: 2007-04-18 13:42 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-09-27 17:30:51 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
NETWORK test output file (6.84 KB, text/plain)
2006-05-02 09:01 EDT, Henry Chow
no flags Details

  None (edit)
Description Henry Chow 2006-05-02 09:01:54 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible: always


Steps to Reproduce:
1. run NETWORK and NETWORK2 from rhr2-2.0-1 test suite
2. 
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Henry Chow 2006-05-02 09:01:54 EDT
Created attachment 128483 [details]
NETWORK test output file
Comment 2 Rob Landry 2006-05-16 11:22:50 EDT
the failure in this case is that apache bench was not installed on the remote
machine.
Comment 3 David Aquilina 2006-09-27 17:30:51 EDT
Cleaning up bugzillas, any further issues with the certification tests should be
reported via issue tracker. 

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.