Bug 190450 - Review Request: gtk-2.0 for FC5. Icon-theme-change not effecting gtkrc
Review Request: gtk-2.0 for FC5. Icon-theme-change not effecting gtkrc
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
5
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Dave Malcolm
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-05-02 11:07 EDT by Sriharsha Vedurmudi
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-05-26 03:09:44 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sriharsha Vedurmudi 2006-05-02 11:07:56 EDT
Spec URL: <spec info here>
SRPM URL: <srpm info here>
Description: <description here>
I noticed this problem after Evolution was not showing any icons. I have FC5 installed with KDE (no gnome). I then filed a bug with evolution (bugzilla.gnome.org), and was responded to verify the gtkrc. I then changed the default icon theme and (re)checked the file and found that the new theme was not updated in the file.
Comment 1 Tom "spot" Callaway 2006-05-02 11:16:36 EDT
This bug report is dirty like zebra. Putting it on the proper product.
Comment 2 Sriharsha Vedurmudi 2006-05-02 13:07:01 EDT
Sorry for the lack of clarity.
Here is the detailed description.
I had installed FC5 on my PC and selected KDE for installation. (For some
strange reason, I dislike Gnome and hence did not install it).
I also installed Evolution 2.6.1 as our email accounts are on M$ Exchange
server. But when I opened Evolution, I noticed that all the icons are missing
(and the default no-icon-found image was being displayed). 
Thinking this to be a bug in Evolution, I filed a bug in bugzilla.gnome.org.
Then I got a response from their team that the problem is with FC5 and not
Evolution. They hinted that the problem might be with the file /etc/gtk-2.0/gtkrc
I looked at this file and it had the line that specified the gtk-icon-theme as
something (which did not have many icons in it). Then, I opened the control
panel and changed the icon theme to default Bluecurve. Still, the entry in the
file did not change, and hence this bug report.

1. If this bug is to be filed in KDE, please do let me know.
2. Tom, if you already placed this elsewhere, please let me know.

Cheers,
Sriharsha
Comment 3 Sriharsha Vedurmudi 2006-05-02 13:09:51 EDT
Evolution started showing the icons after I manually changed the problematic
line in /etc/gtk-2.0/gtkrc as:

gtk-icon-theme..="Bluecurve"

Hope this helps.

Regards,
Sriharsha
Comment 4 Sriharsha Vedurmudi 2006-05-26 03:11:00 EDT
Since no one is interested to solve this problem, I better close it off.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.