Bug 192134 - Regression: multiple libglade-WARNING's when using the GUI
Summary: Regression: multiple libglade-WARNING's when using the GUI
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Retired
Component: redhat-config-cluster
Version: 4
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jim Parsons
QA Contact: Cluster QE
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-05-17 20:11 UTC by Corey Marthaler
Modified: 2009-04-16 20:11 UTC (History)
1 user (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2006-08-10 21:12:10 UTC


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHBA-2006:0572 normal SHIPPED_LIVE system-config-cluster bug fix update 2006-08-10 04:00:00 UTC

Description Corey Marthaler 2006-05-17 20:11:21 UTC
Description of problem:
When starting the GUI, with or with out a cluster.conf file, your screen gets
filled with the following warnings:

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property
`focus_on_map' for class `GtkWindow'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property
`urgency_hint' for class `GtkWindow'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property `ellipsize'
for class `GtkLabel'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property
`width_chars' for class `GtkLabel'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property
`single_line_mode' for class `GtkLabel'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property `angle' for
class `GtkLabel'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property `ellipsize'
for class `GtkLabel'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property
`width_chars' for class `GtkLabel'

(system-config-cluster:8037): libglade-WARNING **: unknown property
`single_line_mode' for class `GtkLabel'


Version-Release number of selected component (if applicable):
[root@taft-04 ~]# rpm -q system-config-cluster
system-config-cluster-1.0.26-1.0


How reproducible:
everytime

Comment 1 Jim Parsons 2006-05-18 13:21:51 UTC
Man, this is weird. I cannot get this to happen anywhere I have cluster software
installed - which includes rhel4 and fc5 boxes. Can I log into taft-04 and poke
around at what libglade versions are present?

Comment 2 Corey Marthaler 2006-05-18 14:34:49 UTC
Feel free to check out any of the tafts (01 - 04). 

Comment 3 Jim Parsons 2006-05-18 17:43:16 UTC
Fix checked in.

Comment 7 Red Hat Bugzilla 2006-08-10 21:12:11 UTC
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2006-0572.html



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.