Bug 193434 - Pb with yum and yumextender
Summary: Pb with yum and yumextender
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: yum
Version: 5
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-05-28 15:13 UTC by Jean-Claude.Odillard
Modified: 2014-01-21 22:54 UTC (History)
1 user (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2006-09-18 20:44:36 UTC


Attachments (Terms of Use)
At the begining when I launched yumextender,I received this bug notification. (1.26 KB, application/octet-stream)
2006-05-28 15:13 UTC, Jean-Claude.Odillard
no flags Details

Description Jean-Claude.Odillard 2006-05-28 15:13:25 UTC
Please find the bug report, I obtained when I launched yumextender in FC5 and I
had the same result when I was on FC4. I think,the result of a bad update.
What do you think about ?
And what can I have to do for solving my problem.
Thanks by advance

Comment 1 Jean-Claude.Odillard 2006-05-28 15:13:25 UTC
Created attachment 130156 [details]
At the begining when I launched yumextender,I received this bug notification.

Comment 2 Seth Vidal 2006-05-28 18:15:22 UTC
look in /etc/yum.conf

do you have a [main] section?

I bet you do not.



Comment 3 Jean-Claude.Odillard 2006-05-28 19:51:26 UTC
Thank you for  your answer.
I opened with gedit and the file was empty. I taked the same in a archives Tar
of Yum-2.6.0 and I replace by the new. Now it seems work properly.
I don't if I do well but I do it
see you


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.