Bug 193770 - New autofs fails to parse wildcard map entries
Summary: New autofs fails to parse wildcard map entries
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: autofs   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ian Kent
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2006-06-01 14:31 UTC by Stephen Tweedie
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-06-16 00:41:14 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Stephen Tweedie 2006-06-01 14:31:43 UTC
Description of problem:
On upgrading to the new 5.0.0-* autofs versions in rawhide, wildcard entries no
longer work.

Version-Release number of selected component (if applicable):
autofs-5.0.0_beta3-6
kernel-xen0-2.6.16-1.2232_FC6

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Setup a NIS auto.home map containing specific and wildcard entries
2. Reboot
3. Try to access a /home/ subdir from the wildcard
  
Actual results:
# ls /home/sct/
ls: /home/sct/: No such file or directory

Expected results:
autofs to mount the directory!

Additional info:
Sample "ypcat -k auto.home" output being used here:

orbit -soft     orbit:/disk/home/orbit
* -soft sisko:/disk/home/&

The "orbit" map works; the "*" one does not.  It has worked perfectly since
RHL-8 if not earlier.

Comment 1 Ian Kent 2006-06-02 01:11:12 UTC
(In reply to comment #0)
> Description of problem:
> On upgrading to the new 5.0.0-* autofs versions in rawhide, wildcard entries no
> longer work.
> 

I'm a bit suprised to hear this. I've tested this stuff quite a bit.

I'll check this and get back ASAP.

Ian


Comment 2 Ian Kent 2006-06-02 11:05:04 UTC
(In reply to comment #1)
> (In reply to comment #0)
> > Description of problem:
> > On upgrading to the new 5.0.0-* autofs versions in rawhide, wildcard entries no
> > longer work.
> > 
> 
> I'm a bit suprised to hear this. I've tested this stuff quite a bit.
> 
> I'll check this and get back ASAP.

And even more suprised to find it completely broken.
Fixed (I believe) in autofs-5.0.0_beta4-1, on it's way this
afternoon (my time).

Ian


Comment 3 Stephen Tweedie 2006-06-02 12:16:32 UTC
Yes, a local build of autofs-5.0.0_beta4-1 fixes this for me, thanks.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.