Bug 196222 - Text encoding wrong in DDE linked documents
Text encoding wrong in DDE linked documents
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2006-06-21 18:33 EDT by Fernando Fernandez Pedraza
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-06-26 08:24:51 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Screenshot that shows bug (42.47 KB, image/png)
2006-06-21 18:33 EDT, Fernando Fernandez Pedraza
no flags Details

External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 66740 None None None Never

  None (edit)
Description Fernando Fernandez Pedraza 2006-06-21 18:33:48 EDT
Description of problem:
Text encoding wrong when pasting Calc cells in Writer as DDE Link.
See screenshot.

Version-Release number of selected component (if applicable): 

How reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. select cells in Calc that contain latin characters such as ñ, á, é, ç
2. paste in writer as DDE link
Actual results:
Text encoding horribly broken.

Expected results:
Correct characters shown

Additional info:
Comment 1 Fernando Fernandez Pedraza 2006-06-21 18:33:48 EDT
Created attachment 131325 [details]
Screenshot that shows bug
Comment 2 Caolan McNamara 2006-06-26 08:24:51 EDT
I see it, moving upstream as http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=66740

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.