Bug 19644 - bugzilla machine should allow https (ssl) access
bugzilla machine should allow https (ssl) access
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
2.8
i386 Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
David Lawrence
: Security
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-10-23 19:41 EDT by Frank Ch. Eigler
Modified: 2007-04-18 12:29 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-08 23:45:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Frank Ch. Eigler 2000-10-23 19:41:47 EDT
As it is, all traffic, including the login forms, appear to travel
unencrypted.  Could you get SSL service enabled on this machine, and
encourage its use?
Comment 1 Daniel Roesen 2000-10-24 07:20:04 EDT
request seconded.
Comment 2 David Lawrence 2000-10-24 16:09:54 EDT
I will look into implementing this in the near future.
Comment 3 Frank Ch. Eigler 2001-02-08 23:45:29 EST
Thanks, https:// URLs appear to be working now!  Would you consider making
it default, by redirecting the login form to it?
Comment 4 David Lawrence 2001-08-28 13:02:29 EDT
Should be default now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.