Bug 200232 - Can not load clock I get the error: The panel encountered a problem while loading "OAFIID:GNOME_ClockApplet".
Can not load clock I get the error: The panel encountered a problem while loa...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 247756
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-panel (Show other bugs)
5
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ray Strode [halfline]
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-07-26 09:12 EDT by Wes Armour
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-09-26 11:53:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Wes Armour 2006-07-26 09:12:25 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):

GNOME Panel 2.14.1

How reproducible:

Always

Steps to Reproduce:
1. Try to load the clock
  
Actual results:

I get an error message:

The panel encountered a problem while loading "OAFIID:GNOME_ClockApplet".

Expected results:

The clock should load.

Additional info:

I have a strong feeling this has something to do with evolution-webcal

I am running
rpm -qa evolution*
evolution-connector-2.6.2-1.fc5.4
evolution-data-server-devel-1.6.2-1.fc5.1
evolution-webcal-2.4.1-3.4
evolution-devel-2.6.2-1.fc5.5
evolution-data-server-1.6.2-1.fc5.1
evolution-2.6.2-1.fc5.5
evolution-sharp-0.10.2-9.5

and

gnome-panel-2.14.2-1.fc5.1
gnome-panel-devel-2.14.2-1.fc5.1

I've tried to remove gnome-panel with --nodeps then reinstall with yum but it
made no difference.

Any ideas????


Thanks,

Wes.
Comment 1 Raoul Thill 2007-09-22 15:16:50 EDT
Got the same problem after upgrading my Fedora 7 to the latest release with
Gnome 2.18.3 with gnome-panel-devel-2.18.3-1.fc7 and gnome-panel-2.18.3-1.fc7
installed. Before the latest yum update everything worked fine, but now I get
the message: The panel encountered a problem while loading
"OAFIID:GNOME_ClockApplet".

Thanks,
Raoul
Comment 2 Gabriel M. Elder 2007-09-26 09:59:45 EDT
See also bug # 247756; it's probably related.
Comment 3 Matthias Clasen 2007-09-26 11:53:03 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 247756 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.